Jennifer Lawrence houding t.o.v. oefeningen is erg nuchter

 In Tips

Wie aanbidt de grappige, relatable, en getalenteerde Jennifer Lawrence niet? Nu de laatste tranche van The Hunger Games uit is, is er geen betere tijd om alle redenen die we bewonderen aan haar kracht, houding, en oprechtheid, te delen. Leer van haar hoe ze erin geslaagd om haar successen en uitdagende rollen zo fabelachtig in evenwicht te brengen!

Ze zal niet zwichten voor de druk van Hollywood: Ze kan Hollywood dat meisje, maar Jennifer heeft uitgesproken over haar onwrikbare positie op dieet voor een rol geweest… “Ik ben nooit ga mezelf verhongeren voor een deel Ik blijf wachten op dat een rol mee te gaan, dat maakt me bang genoeg in een dieet, en het kan gewoon niet gebeuren. ik ben onoverwinnelijk. ”

Ze krijgt zo sterk is sexy: Terwijl ze niet dieet, Jennifer vertelde Glamour, ‘oefen ik U kan niet werken als je honger hebt, weet je!…?’ Bij de voorbereiding voor haar rol als Katniss Everdeen, Jennifer vertelde Elle dat ze was bewust “look [ing] fit en sterk – niet dun en ondervoed,” vooral met zoveel jonge vrouwen nauwlettend in de gaten. “Ik wil niet dat kleine meisjes te zijn als, ‘Oh, ik wil om te kijken als Katniss, dus ik ga naar het diner over te slaan,’ ‘zei ze tegen het tijdschrift. Druk op play om te leren hoe Jennifer voor de Hunger Games opgeleid.

Ze draait allemaal om het lichaamsgewicht workouts: Dr. Joe Horrigan is de Hollywood-arts die Jennifer kreeg in vorm te Katniss te spelen, en hij vertelde Teen Vogue krachttraining was een groot deel van het proces. Maar in plaats van te vertrouwen op alleen gewichten, hij is een fan van “lichaamsgewicht kraakpanden, push-ups en sit-ups allemaal uitgevoerd in een circuit.” Hij zegt: “Als u een van deze oefeningen gedurende 20 minuten kan doen bij een hoge intensiteit, zul je de resultaten te zien.” Oefening net als Jennifer met deze lichaamsgewicht workout posters.

Ze heeft een grote houding: Wanneer het neer op de voorbereiding voor haar rol als Katniss kwam, Dr. Horrigan vertelde Teen Vogue, “[Jennifer] was nooit te laat Ze miste nooit een training Ze klaagde nooit Ze deed alles wat gevraagd werd van… haar en ze meestal deed dat met een glimlach. ” Jennifer is het bewijs dat een positieve houding is alles – zowel in als uit de sportschool!

RECENTE BERICHTEN

Laat uw reactie achter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

Snel en veilig gewicht verliezen